Revisionsutskott utsett i Pandox Aktiebolag (publ)

23 nov, 2015, 19:45
Regulatoriskt pressmeddelande
Pandox styrelse, som tidigare i sin helhet har fullgjort ett revisionsutskotts uppgifter, har idag utsett ett revisionsutskott bestående av Ann-Sofie Danielsson (ordförande), Bengt Kjell och Olaf Gauslå.

Revisionsutskottet ska, utan att det påverkar styrelsens ansvar och uppgifter i övrigt, bland annat övervaka Pandox finansiella rapportering, övervaka effektiviteten i Pandox interna kontroll, internrevision och riskhantering, hålla sig informerat om revisionen av årsredovisningen och koncernredovisningen, granska och övervaka revisorns opartiskhet och självständighet samt biträda vid förberedelse av förslag till bolagsstämmans val av revisor.

FÖR MER INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA:
Christian Ringnes, styrelsens ordförande, tel. +47 22 33 05 50

Pandox AB (publ) är skyldigt att offentliggöra denna information enligt lagen om handel med finansiella instrument och/eller lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades för offentliggörande den 23 november 2015 klockan 19:45 CET.

Om Pandox
Pandox är en ledande hotellfastighetsägare i norra Europa med fokus på större hotell på viktiga fritids- och affärsdestinationer. Pandox hotellfastighetsportfölj omfattar 104 hotell med cirka 22 000 rum över åtta länder. Pandox verksamhet är organiserad i Fastighetsförvaltning, som omfattar hotellfastigheter med långa hyresavtal med marknadsledande regionala hotelloperatörer och ledande internationella hotelloperatörer, samt Operatörsverksamhet, som omfattar hotelloperatörsverksamhet som Pandox bedriver i sina helägda rörelsefastigheter. Pandox grundades 1995 och bolagets B-aktier är sedan den 18 juni 2015 noterade på Nasdaq Stockholm. www.pandox.se